Professionele websites, zonder het prijskaartje

Pagerr maakt en onderhoudt jouw website voor een vast bedrag vanaf 29 euro per maand. Ontworpen door professionele designers, en je kan ons altijd bellen voor aanpassingen.

Waarom Pagerr

Websites zijn er tegenwoordig in alle vormen en maten. Voor een paar tientjes kan je zelf aan de slag, of je kan met tienduizenden euro’s op zak naar een groot digitaal bureau stappen. Pagerr zit daar tussenin, en voorzien in professionele websites zonder de gigantische kostenpost.

Wij geloven heilig in ons abonnementsmodel. Een website is namelijk nooit af, en moet constant worden bijgewerkt om goed vindbaar, eigentijds en up to date te blijven. Daarom helpen wij je liever heel het jaar door, in plaats van éénmalig waarna je het zelf uit mag zoeken.

Waarom dan zo voordelig? Met onze zelf ontwikkelde techniek kunnen wij in veel kortere tijd dan normaal een op maat gemaakte, professioneel vormgegeven website bouwen. Ons framework is flexibel, razendsnel en volledig responsive geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines.

De voordelen

Wij zijn heilig overtuigd over onze werkwijze. Hieronder staan de voordelen onder elkaar. Nog vragen? Dan zitten we voor je klaar.

Razendsnelle service

We zijn er écht voor je, op werkdagen om aanpassingen te maken en zelfs in het weekend bij problemen. In principe kan je alles zelf eenvoudig aanpassen, maar wij doen het net zo lief voor jou.

Geen gigantische investeringen

Door handig gebruik te maken van techniek en effectief te ontwerpen en programmeren kunnen wij websites realiseren zonder enorme investeringen. Maar wél uniek vormgegeven en professioneel gebouwd.

Inclusief hosting, e-mail en domeinnaam

Bij Pagerr geen verrassingen. Ieder abbonement is inclusief hosting op onze razendsnelle Nederlandse servers, een onbeperkt aantal e-mailaccounts inclusief webmail en één domeinnaam.

Maandelijks opzegbaar

Klaar met ons? Wij kunnen het ons amper voorstellen en zouden er erg slecht van slapen, maar maken er geen probleem van. Je kan ieder moment stoppen met je abbonement!

Veiligheid voorop

Wij blijven de website beheren, voorzien hem van een SSL certificaat, en voeren regelmatig veiligheidsupdates uit. Enorm belangrijk om jouw webiste tegen aanvallers te beschermen.

Eenvoudig te beheren

De website wordt zo gebouwd dat je aanpassingen zelf in een handomdraai kan toevoegen in Wordpress. Wij leggen je vooraf duidelijk uit hoe dit moet, en helpen hier graag bij.

De mensen

Sam van de Poel

Senior designer

   

Merijn van Leeuwen

Designer

   

Martijn Wolfs

Founder

   

Jouw naam
past hier!

Wij zoeken toppers.

Bekijk vacatures