Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen, opmerkingen of suggesties? Of wil je direct beginnen met Pagerr? Wij gaan het liefst vandaag nog aan de slag, en zitten voor je klaar bij eventuele problemen.

Waar kunnen we voor je betekenen?

Veelgestelde vragen

Hier komt antwoord op al je vragen.


Meestgestelde vragen

  • Waarom een abbonement en geen vaste prijs?

    Wij geloven dat een voordelig abbonement de beste manier is om een website te onderhouden. Een website is nooit af, en moet geupdate en aangepast worden om relevant te blijven. Wij blijven iedere maand bij jouw website betrokken, zowel technisch als met de inhoud.

  • Wanneer kan ik opzeggen?

    Het reguliere contract is maandelijks opzegbaar. Maak je gebruik van een aanbieding, dan is het contract soms voor minimaal 12 maanden. Neem contact met ons op mocht dit niet duidelijk zijn!

Contact opnemen

Wordt jouw vraag hier niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via de chat, e-mail of telefoon. Dan staan we je zo snel mogelijk te woord!

Werkdagen
Weekend

9:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 17:00

010 7633898
info@pagerr.nl
Start de chat

Direct contact opnemen

Vragen, opmerkingen, suggesties of zin in een bakkie koffie? Wij zitten voor je klaar!


E-mail

Gebruik onderstaand formulier om ons direct een e-mail te sturen. Wij doen ons best je bericht binnen 24 uur te beantwoorden.       

Chat

De snelste manier om ons te bereiken is via de chat! Meestal heb je direct antwoord. Klik op het chaticoon met de tekst 'Chat Starten' aan de rechterkant van je scherm om.. een chat te starten!


Langskomen

Wij zitten in 42workspace midden op de Witte de Withstraat in Rotterdam. Langskomen kan altijd, maar laat wel even weten dat je komt!

Schiedamse Vest 154
3011BH Rotterdam


Telefoon

Liever telefonisch contact?
010 7633898

Aan de slag

Klaar om te beginnen met Pagerr? Wat leuk! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan zijn we zo snel mogelijk bij je terug.


Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om je direct aan te melden voor Pagerr. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de website te starten!


  • 0,00 €

Vragen

Kom je er niet uit of heb je eerst nog vragen? Wij zitten voor je klaar om die te beantwoorden!

010 7633898
info@pagerr.nl
Start de chat